Muziek

Kult staat bekend om het muziekaanbod - van house tot rock & roll, van jazz tot dub-step, van funk of reggae tot lounge. Op de vrijdag- en zaterdagavonden draaien er verschillende dj's. Daarnaast hebben we maandelijks het Elektronisch Café met VJ's, DJ's en Spoken Word en Rocky Borrel avonden met punk, rock'n roll en oude bekenden. Op de Stad-Groningse feestdagen biedt Kult podium aan live bands. ADHD Spietmobiel, The Kickers, Sir Yes Sir, The Fire Birds, Beef, Gritlock, Hallo Venray, Planet Orange, Palalalaka, Bot en verschillende bands van Subroutine Cares vertoonden reeds eerder hun kunsten in Kult.

Kijk op de kalender voor een gedetailleerd overzicht!

Kunst

Professionele en beginnende kunstenaars tonen en verkopen in Kult hun werk. De exposities wisselen elke 22ste van de maand. Er is echter ook ruimte voor andere creatieve uitspattingen. Ben je op zoek naar een podium voor je eigen fratsen, mail dan naar kult voor de mogelijkheden:kult@xs4all.nl.

Bingo, spelletjes en internet

Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Kult de inmiddels beruchte Bingo Avonden met Ben en Billy The BINGO BROTHERS , foute muziek en weergaloze prijzen. De Bingo begint om 22.00 uur en kost € 3,00 voor de gehele avond. Daarnaast biedt Kult tal van andere spelletjes. Dobbelen aan de bar, trivianten aan tafel, roulette op de vide of badmintonnen op het terras.

WiFi zone
Geen zin om spelletjes te doen of te socialiseren? Ook Einzelgängers zijn welkom in Kult. Ze kunnen er terecht op internet (gratis!) of aan de leestafel. Alle andere bezoekers trouwens ook. Draadloze bezoekers kunnen in Kult zelfs internetten via WiFi. Vraag je toegangscode aan de bar.

Feesten

Kult heeft ruimte voor feesten tot 50 mensen. Geef je een feest voor meer dan 30 gasten dan biedt Kult je een aantrekkelijke korting op het bier.

Hapjes kunnen door de professionele kok van Verrukkulluk verzorgd worden. Dat kan goedkoop of wat prijziger, eenvoudig of sjiek, maar Kult verzekert je dat zelfs de simpelste hapjes tongstrelend zijn. Zelf je hapjes meebrengen mag ook. Kult kan een DJ voor je regelen, je kan je eigen muziek meenemen of de muziek door Kult laten verzorgen - vrijwel alles is mogelijk.