Eten en drinken

eettafel

In Kult maken we eerlijk en (hopelijk) heerlijk eten voor je klaar. Bekijk hieronder de menukaart. We maken regelmatig nieuwe, andere gerechten dus de kaart kan een dag niet up-to-date zijn. De keuken is dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot +/- 20:30 geopend.

Kult kan maar een beperkt aantal eters tevreden stellen, de keuken is klein, we hebben geen fancy kookapparaten en op is op. We vinden het fijn als je reserveert, dan ben je zeker van een plekje. Wil je met een groep komen eten of heb je speciale (dieet)wensen mail dan 2 dagen van te voren met de kok: kult@xs4all.nl, wil je vandaag of morgen komen eten bel dan na 16:00 naar Kult 050-3133304 of mail (we kijken alleen 's ochtends naar de mail). Sms'en, whatsappen of telegrammen naar 06-10888311 kan ook (niet bellen alsjeblieft) maar hou er rekening mee dat de kok in de keuken geen bereik heeft en niet altijd naar de mobiel kijkt. Groepjes van meer dan 5 personen kunnen we, mits gereserveerd, een Tafel Vol aanbieden. Je moet dan denken aan een grote proeverij van voor-, hoofd-, en bijgerechten die op de kaart staan.

Kult is er trots op dat ze winnaar is van de duurzaamheidswedstrijd 2010! Al 16 jaar proberen we volledig ekologisch, biologisch en lokaal te koken. Het weinige vlees dat we serveren is 100% biologisch, de bijprodukten zoveel als mogelijk, de vis is van eigen of duurzame vangst en het servies is tweedehands. Vanuit de gedachte dat dieren ook recht hebben op een heel en fijn leven proberen we weinig dierlijke produkten aan te bieden. Je kunt altijd je niet-opgegeten eten mee naar huis nemen. Vraag je Kulter om een hondenzakje.

De bar-borrelhapjes zoals huisgemaakte biologische gehaktballetjes, olijven, biologische worstjes, tortillachips met bliksems hete saus, de vitaminerijke nachtsoep, de beroemde notenmix, het bakje snoep en het hapje van de maand blijven tot diep in de nacht beschikbaar.

Niet alleen 15 (biologische) bieren, (bio & Fritz) frisjes, sapjes, sangria, gloeiwijn, Groningse dropwodka en goede (bio/veganistische) wijnen maar ook cocktails met of zonder, absinth, fairtrade koffie verkeerd, chai latte, veganistische taart maar ook een dikke vette chocoladetaart of een pot thee met koekjes... bestel maar, wat hebben we niet in Kult?