Eten en drinken

eettafel

In de Kult Bistro maken we vers, eerlijk en heerlijk eten voor je klaar. Zie hieronder voor de menukaart. De keuken is dinsdag tot enb met zondag van 16:00 tot +/- 21:00 geopend.

Kult kan maar een beperkt aantal eters op en dag te vreden stellen. Op is op! Stop is stop! Reserveren is daarom altijd gewenst. Wil je met een groep komen eten of heb je speciale (dieet-)wensen mail dan 2 dagen van te voren met de kok: kult@xs4all.nl, wil je vandaag of morgen komen eten bel dan naar Kult 050-3133304 of sms/Whatsapp naar 06-10888311.

Kult is er trots op dat ze winnaar is van de duurzaamheidswedstrijd 2010! Al het vlees en veel van de bijproducten zijn biologisch, de vis is van duurzame vangst en is voorzien van een MSC keurmerk. Het servies is tweedehands.

De bar-borrelhapjes zoals huisgemaakte biologische gehaktballetjes, olijven, scharrel-worstjes, tortillachips met bliksems hete saus, en de beroemde notenmix blijven tot laat beschikbaar.

Niet alleen (bio)bier, (bio)fris, een keur aan (bio)sapjes en goede (bio)wijnen maar ook cocktails met of zonder, absinth, (fairtrade)koffie verkeerd of een pot thee met koekjes... Bestel maar, wat hebben we niét in Kult?